Onderhoudservice

Bedrijven:
Nhamunda is ook gespecialiseerd in installatie en onderhoud van aquaria. Veel klanten genieten momenteel van hun aquarium en de projecten die door Nhamunda zijn gerealiseerd.
Voor geheel nieuwe klanten zonder bestaand aquarium kan in een oriënterend gesprek precies bepaald worden wat de mogelijkheden zijn. Heeft uw bedrijf of instelling al een bestaand aquarium dan zal tijdens een gesprek u precies verteld worden wat Nhamunda u kan bieden en wat de tarieven zijn. Nhamunda heeft als prioriteit dat de wensen van de klant boven aan staan en alleen in goed overleg werk plaatsvindt.
Zo weet u wat u aan Nhamunda heeft.

U bent bij Nhamunda niet gebonden aan een contract en draait het om een plezierig samenwerking met uw mening en feedback als onze inspiratie.

Lijkt het u wat om uw bedrijfshal, fish spa, wachtruimte of ontvangsthal levendiger te maken. Kunt u zelf niet meer uw aquarium onderhouden of wilt u voor uw gemak dat wij het aquarium wekelijks, maandelijks of periodiek eens nalopen belt u ons dan even op 0618804450. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om langs onze winkel te komen.

Particulieren:
Ook is het mogelijk voor particulieren dat wij hun aquarium verzorgen en of dit nu iedere week of 1 x per maand is dat maakt niet uit.

Bij problemen komen wij in overleg ook aan huis om dit ter plaatsen te beoordelen.

Heeft u vragen?

neem gerust contact met ons op

06-18804450